Kako biti vrhunski doktor?

Kako biti vrhunski doktor?

BAGATIN AKADEMIJA u suradnji s  HRVATSKOM LIJEČNIČKOM KOMOROM

Organizira event za studente medicine i stomatologije s ciljem pravovremenog obrazovanja budućih liječnika i stomatologa u području mekih vještina.

Istaknite se pred drugima! 

LEADERSHIP – VOĐENJEM SEBE, VODIM DRUGE

Vi ste budući voditelj, upravitelj ili ravnatelj i Vaš posao obuhvaća vođenje i upravljanje timom ljudi. Koliko god imali iskustva i znanja, shvaćate da je rad s ljudima „nikad završena priča“. Prije nego što ste u mogućnosti voditi druge ljude, morate prvo voditi sebe. Važno je osvijestiti vlastite želje, potrebe i stavove u poslu, te spoznati nji­hovu važnost i utjecaj na vođenje sebe i drugih.

Predavanje Frana Mikuličića će Vas sigurno inspirirati.

 

JAVNI NASTUP – KAKO NAJBOLJE PREZENTIRATI SEBE

Prilika da zainteresirate sugovornu stranu traje vrlo kratko, stoga je dobro znati kako ‘prodati’ sebe i svoju priču u što kraćem vremenu. Morate točno znati što želite postići jer vam u protivnom nitko ne može pomoći da stignete do tog cilja. Ljudi bolje pamte osobe uz koje su povezane neke priče, stoga ispričajte im svoju priču, ostavite dojam na druge i ostvarite svoj cilj.

Glumica Jelena Vukmirica Makovičić uvest će Vas u svijet prezentiranja.

 

MOJA PRIČA O STVARANJU ZDRAVSTVENE USTANOVE: GREŠKE, POBJEDE I POUKE

Kao studenti iznimno zahtjevnih fakulteta već svakako znate da se uspjeh ne događa preko noći. Za njega je potrebno mnogo truda, rada pa i učinjenih pogrešaka. Kako je Ognjen Bagatin, sa svojom braćom doktorima Dinkom i Tomicom Bagatin stvarao jednu od vodećih zdravstvenih ustanova na području estetike u regiji. Neuspjeh je prilika za učenje i uspjeh.

 

PRIJAVITE SE NA PROGRAM koji će se održati 21. ožujka, 2018. s početkom u 17:30 sati, u kinu Europa (Varšavska ulica 3, 10000 Zagreb)

Cart