Facing the Future : Priče o IT-u

Facing the Future : Priče o IT-u

Konferencija Facing the Future: Priče o IT-u namijenjena je studentima tehničkih fakulteta, a održala se 7. studenog 2018. na FER-u. Iskustva drugih su neprocjenjiva i nedostupna u knjigama, a upravo ova konferencija za cilj je imala razmjenu iskustava poduzetnika i edukatora.

Edukacijski centar Bagatin Akademije, u suradnji s mobile i web development tvrtkom UndabotCentrom Karijera i Fakultetom elektrotehnike i računarstva, organizirao je besplatnu konferenciju za studente tehničkih fakulteta.

Brojna iskustva poduzetnika i edukatora iz prve ruke dala su odgovore na pitanje kako se istaknuti u jednoj od najvećih hrvatskih izvoznih industrija koja već godinama kontinuirano raste.

Sudjelovanje na konferenciji bilo je besplatno za sve studente, a u vremenu od 17.30 do 19.30h izmijenilo se 7 izvrsnih govornika.

Iva Gospodnetić – psihologinja te voditeljica Centra karijera na FER-u, Robert Šorn – voditelj razvoja classifieds proizvoda u Trikoderu, Davor Pukšić – voditelj ljudskih potencijala u mobile i web development tvrtki Undabot, Matej Sakoman – profesor psihologije, HR konzultant i edukator, Fran Mikuličić – korporativni consigliere, Luka Šlibar – product manager u Microblinku i Filip Paraman – Software Solutions Delivery Director.

Cart