Asertivna komunikacija i davanje povratne informacije

Asertivna komunikacija i davanje povratne informacije

Asertivna komunikacija i davanje povratne informacije

Edukator: Matej Sakoman

Dobra komunikacija temelj je uspješnih međuljudskih odnosa. No iako je interpersonalna komunikacija jedno od čovjekovih najvećih dostignuća, prosječan čovjek ne komunicira dobro. Loša komunikacija vodi do usamljenosti i udaljavanja od prijatelja, partnera, kolega kao i do slabog uspjeha u poslu.

Interaktivna radionica Asertivna komunikacija i davanje povratne informacije namijenjena je medicinskim sestrama koje žele unaprjeđivati svoje komunikacijske vještine unutar tima te ostvariti bolje odnose sa suradnicima kroz jasniju komunikaciju.

Otkriva tajne pristupa različitim ljudima koje susrećemo u svakodnevnom radu uz naglasak na upravljanje na prepoznavanje zahtjevnijih klijenta kao prevencija i otklanjanje nezadovoljstva i reklamacija.

Kada smo ovako suzdržani u iznošenju vlastitog mišljenja kao posljedica se javljaju iznenadne i burne emotivne reakcije u kojima svi naši stavovi i potrebe izađu na vidjelo na negativan način. To se najčešće događa u situacijama kada je takvo ponašanje najmanje prikladno i poželjno, a može trajno narušiti naše odnose ili ostvarivanje ciljeva. I zato se moramo zapitati ne bi li nam život bio mnogo ugodniji kada bismo mogli uspješno prepoznati svoje i tuđe osjećaje te znali kako odgovoriti na njih? Zasigurno bi bilo bolje kada bismo mogli prilagoditi svoje ponašanje različitim sugovornicima te im konstruktivno i pravovremeno reći ono što zaista želimo. Na koji način osigurati da se pritom svi osjećamo dobro? Iz ovih razloga kreirali smo trening na kojem se obrađuju i uvježbavaju upravo te ključne vještine!

Cart