Izlagači

Gordana Kadoić je savjetnica za razvoj poslovnih vještina, prodajni trener i mentor. Iza sebe ima 20 godina iskustva u korporativnom okruženju, a svoje prodajne i managerske vještine brusila je 12 godina u FMCG industriji i 5 godina u direktnoj prodaji. Radeći u različitim kanalima prodaje i na različitim managerskim pozicijama, odlične rezultate postiže na razvoju timskog rada, razvoju timova i lidera, dobroj organizaciji i učinkovitim procesima.

Njezina tvrtka Adria Corporate Education specijalizirana je za korporativne edukacije, treninge i poslovno savjetovanje, a poseban naglasak stavlja na razvoj prodajnih procesa, timova i managera prodaje.

Najveću podršku i savjete može vam pružiti kada zapnete u realizaciji prodajnih rezultata. Održala je mnoštvo edukacija, treninga, radionica i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu. Nositeljica je prve diplome Škole trenera i članica EMCC (European mentoring and coaching council), te je mentor i trener CEED-a (Center for entrepreneurship and executive development) na globalnoj razini.

Anglo-Adria je tim stručnjaka – trenera i konzultanata koji 13 godina uspješno pomažu tvrtkama i pojedincima na njihovom putu profesionalnog učenja, razvoja i ostvarenja željenih rezultata.

U svom radu s klijentima specijalizirani smo u područjima prodaje i pregovaranja, osobnog i organizacijskog razvoja, leadershipa, poslovne komunikacije, prezentacijskih vještina, financija i ljudskih resursa.

Kroz naše treninge, konzultantski rad, coaching, razvojne programe i “espresso” interaktivne treninge za učenje i motivaciju, prilagođavamo se sudionicima, kontekstu i poslovnim ciljevima naših klijenata.

Facilitirat ćemo konkretne pozitivne promjene koje naši partneri žele vidjeti u svojim kompanijama.

Best Practice je trenersko-konzultantska organizacija specijalizirana za razvoj kompetencija zaposlenika i poslovno savjetovanje.

Što radimo

  • Profesionalna prodaja i komunikacija
  • On-line prodaja i marketing
  • Management i leadership

Kako radimo

  • Integrirani edukacijski projekti
  • Intereaktivni treninzi
  • Savjetovanje

Vrijednosti

Naš tim čini 14 konzultanata, eksperata sa dugim iskustvom rada u realnom sektoru i edukativnom menadžmentu, a vrijednosti kojima smo posvećeni su:

  • Izvrsnost,
  • Primjenljivost,
  • Transparentnost.

Mnogi klijenti-partneri sa naše referentne liste su predvodnici u svojim industrijama. Pomogli smo im riješiti mnoge izazove. Provjerite i Vi što možemo učiniti za Vas.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u JI Europi. Jedina je poslovna škola u Hrvatskoj s međunarodno akreditiranim MBA programima. Dobivanjem AMBA akreditacije kao najcjenjenijeg dokaza za kvalitetu programa, polaznika i predavača. COTRUGLI Business School je ušla u elitno društvo 2% poslovnih škola u svijetu i dodatno se afirmirala kao regionalni centar izvrsnosti za poslovnu edukaciju.
Od osnutka do danas COTRUGLI Business School je u svom portfoliju vrhunskih programa poslovne edukacije okupila preko 5 tisuća polaznika iz čitave regije. Škola djeluje putem regionalnih centara u Zagrebu i Beogradu te ureda u Ljubljani, a pokriva tržišta Hrvatske, BiH, Bugarske, Makedonije, Slovenije, Srbije i Rumunjske. Predavački pool škole čine predavači i konzultanti s eminentnih poslovnih škola iz čitavog svijeta, kao što su ESCP-EAP, Kellogg, MIT, INCAE, XIME itd. Programi se održavaju na engleskom jeziku.
Programska okosnica COTRUGLI Business School su MBA programi koji su koncipirani sukladno potrebama različitih razina managementa. Specijalizirana je i za izvođenje prilagođenih In-house edukacija čiji su programi prilagođeni specifičnim potrebama i izazovima pojedinih tvrtki.

Kad poželite pomaknuti krivulju uspješnosti uzdignite se s nama.

Odaberite pristup koji kombinirajući procjenu, trening, coaching i praćenje, osigurava uspjeh i zadovoljstvo.

U Elevate-u se bavimo edukacijskim menadžmentom, a naši klijenti su i privatne i pravne osobe.

Vođeni smo vizijom da smo svi vlastito remek djelo, a najviše doprinosimo temama leadershipa, komunikacije, motivacije, prodaje, strateškog planiranja, razvoja tima i organizacije te osobnog razvoja kroz dva razvojna programa otvorena za sve: ŠKOLU TRENERA®- za razvoj i prenošenje trenerskih i edukacijskih vještina te ŠKOLU COACHEVA – inovativni embodied pristup kojim se stječe certifikat coacha.

Uz ova dva treninga, najviše volimo skrojiti trening po vašoj mjeri i potrebama, jer tu leži najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Gordana Bauer više od 20 godina u potpunosti je posvećena je trenerskom poslu.
Trenerica – praktičar, svoje bogato radno i životno iskustvo, uspješno prenosi na polaznike svojih edukacijskih programa.
Iza sebe ima nekoliko tisuća održanih treninga, radionica, predavanja, team buildinga i coaching seansi, a i lista trenerskih kompetencija je značajna.
Radila je s nizom i uspješnih organizacija iz svih grana gospodarstva u Hrvatskoj i inozemstvu .
Posjeduje niz certifikata iz područja komunikacije, prodaje, vođenja, retorike, treninga trenera, coachinga, a ujedno je Certificirani trener za Persolog / DISC metodu za procjenu potencijala, Certificirani je profesionalni Master Trener i Certificirani bihevioralni forenzičar.
Zastupa ideju: Razvojem pojedinca, razvijamo organizaciju!

Hrvatska udruga za mirenje (HUM) osnovana je 19.9.2003. Prva je institucija za mirenje (medijaciju) u RH, akreditirana od Ministarstva pravosuđa za mirenje i obučavanje izmiritelja. Izmiritelji i treneri izmiritelja HUM-a su među najiskusnijim i najboljim hrvatskim izmiriteljima, što snažno potvrđuje iskustvo korisnika. HUM primjenjuje mirenje ne samo kao način rješavanja sukoba i sporova, već kao način života. Mirenje je umjetnost primjene komunikacijskih i pregovaračkih vještina te vještina upravljanja konfliktima. Mirenje je “pravda s ljudskim licem”. HUM osnažuje stranke i pomaže im pronaći rješenje prilagođeno njihovim potrebama. HUM i njeni izmiritelji iskustvo nezadovoljnih stranaka u sporovima, veoma brzo i troškovno efikasno pretvaraju u sjajan osjećaj i zadovoljstvo.

Iva Belé Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Koncept kombinira metodologiju i 20-godišnje menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju.

Uz to Iva Belé je poslovni savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu. Iva Belé Success Concept se bavi temama preuzimanja odgovornosti, postavljanjem ciljeva, leadership kvalitetama, načelima uspjeha i ostalima, uz primjere iz prakse. Iva Belé je prvi europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”.

ITO  Individuum Team Organisation međunarodna je tvrtka koja se bavi procjenom kompetencija i razvojem pojedinaca, timova i organizacija, s više od 20 godina iskustva.

ITO klijenti su ugledne internacionalne i lokalne kompanije, aktivne u svim segmentima poslovanja, u mnogim zemljama Europe i EMEA regije – mnogima smo dugogodišnji partneri u razvoju njihovih ključnih ljudi.

Pregled naših usluga, naša internacionalna mreža konzultanata te kontakti naših ureda dostupni su na www.united-change.com   – potražite najbliži vama i javite nam se!

Vjerujemo da samo kroz ulaganje u razvoj svojih ljudi organizacije zaista mogu ostvariti dugoročni uspjeh, i zato se veselimo na Sajmu sresti naše klijente i upoznati nove – dobrodošli!

Poznata je hrvatska glumica, autorica mnogih predstava; jedina je certificirana trenerica i konzultantica scenskog pokreta, glasa i govora sa prestižne The Royal Central School of Speech and Drama u RH.

Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, osmišljava specijalizirani program KOMUNIKACIJSKI UMjetnik, posebno osmišljenog u svrhe pripreme javnog nastupa i rješavanja treme. Docentica je i nositeljica kolegija Tehnike javnih nastupa na Edward Bernays – prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu.

Uz navedene samostalne i suradničke projekte radi u kazalištu, na televiziji i filmu, članica je strukovnih udruga Hrvatska zajednica samostalnih umjetnika (HZSU) i Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU).

Marinorm je tvrtka koja se bavi savjetovanjem u vezi s poslovnim upravljanjem ISO i ostalim standardima. Razvoj sustava upravljanja prema ISO normama je alat koji kada se kontinuirano koristi daje mjerljive pozitivne rezultate.
Naša dodana vrijednost je prenošenje bogatog iskustva na operativnu razinu organizacije, pružanje nove perspektive za rast i razvoj poslovanja sustava te motivacija zaposlenih koji su odgovorni za operativno provođenje sustava.
Bez obzira radi li se o organizaciji koja tek želi postati dio priznatih certificiranih sustava ili onoj koja želi unaprjeđivati svoje postojeće sustave, ključ je u razmjeni znanja i iskustva.

Novo u ponudi su edukacije za podizanje učinkovitosti poslovanja.

Mentalni Trening čini tim psihologa koji su se u svom radu posvetili mentalnoj pripremi rekreativnih, polu-profesionalnih i profesionalnih sportaša. Cilj Mentalnog Treninga je prenošenje znanja i tehnika, te pružanje podrške klijentima svih kategorija i uzrasta. Glavna područja našeg rada s klijentima su koncentracija, motivacija i kontrola emocija. Radimo s profesionalnim sportašima i rekreativcima pa sve do onih koji žele raditi na sebi a nisu vezani uz sport. Način rada je individualno i grupno. Također, radimo sa uzrastima od 9 god nadalje. Osim sa sportašima, radimo i individualno savjetovanje sa svima kojima je potrebna pomoć ili podrška u bilo kom aspektu njihova života. Naša filozofija je da klijenti, bilo kojeg uzrasta i razine profesionalnosti, trebaju potporu na putu vlastitog napretka. Mi smo ovdje da im tu potporu na profesionalan način pružimo kroz svoje znanje i tehnike mentalnog treninga.

Metroteka – Iskustvo & Znanje

Metroteka provodi edukacije iz područja Lean Six Sigma metodologije kojima uspješna poduzeća već nekoliko desetljeća uspijevaju povećati profitabilnost, smanjiti troškove, riješiti probleme, unaprijediti proizvode i usluge, smanjiti reklamacije te povećati zadovoljstvo kupaca. Organiziramo međunarodnu certifikaciju na hrvatskom jeziku u suradnji s našim partnerom, svjetski poznatom i priznatom tvrtkom Juran Global čime se ponosimo.

Stručnim edukacijama i savjetovanjem iz područja mjeriteljstva koje obuhvaća mjernu nesigurnost, sljedivost, poboljšanje točnosti, interne provjere, ispravno mjerenje, upravljanje i organizaciju mjernom opremom i laboratorijem, pomažemo organizacijama poboljšati njihove proizvode te ih pripremiti za inspekcije i nadzore.

Partus akademija nastala je kao kruna šestogodišnjeg rada centra za edukaciju i savjetovanje Partus. Održali smo više od 2.000 individualnih treninga, preko 480 grupnih treninga i edukacija iz područja osobnog i poslovnog rasta i razvoja te 350 treninga otvorenih treninga i edukacija u tvrtkama. Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s velikim brojem klijenata i organizacija kreirana je New Code LeadershipTM metodologija, koja koristi najbolje tehnike i alate rada iz područja kognitivne neuroznanosti, leadershipa, psihologije, psihoterapije, coachinga i humanističko-neurolingvističke psihologije. Svi treninzi u okviru akademije baziraju se na razvoju mentalne izvrsnostiizvrsnosti u izvedbi i izvrsnosti u komunikaciji. Ovaj integrativan pristup omogućava dugotrajne i vrhunske rezultate.

Perkov savjetovanje d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, djeluje od 2004. godine kao kuća za poslovno savjetovanje, trening i razvoj menadžera. Naši konzultanti uspješno surađuju s nizom organizacija u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. U radu s polaznicima s obiljem pozitivne energije, dinamike i umješnosti kombiniraju teorijske postavke s vlastitom praksom i iskustvima. Neki od naših klijenata su: Atlantic Grupa, Auto Hrvatska, Poliklinika Bagatin, Bluesun Hotels & Resorts, Borovo, Euroherc, FINA-Gotovinski servisi, Gavranović, Hrvatski autoklub (HAK), Hemco (Đakovo), Hrvatske šume, Končar-Elektroindustrija, Odašiljači i veze, Valamar, te Sava i Triglav (Slovenija), MAN Importer (Makedonija) i dr. Specijalizirani smo za područja upravljanja poslovnim promjenama i vođenje, strateški menadžment, te prodaju i komunikaciju u pregovaranju.

Resisto, puno više od HR partneringa!

Uspješne kompanije i zadovoljni zaposlenici naš su primarni cilj!
Resisto provodi rješenja profesionalne selekcije, poslovne edukacije, osobnog razvoja te partnership model – jedinstven model za ostvarenje ciljeva i razvoja timova na zabavan i drugačiji način!
Naša misija je činiti kompanije boljima koristeći njihove potencijale i talente!
Neki od redovnih treninga su komunikacijske vještine, upravljanje prigovorima, telefonska komunikacija, prodajne vještine i vođenje prema tipovima osobnosti.

Naši klijenti su HPB, ESB, PBZ, DM, Atlantic, Faramcija, Poliklinika Bagatin, Helen doron, Zagrebačka Pivovara, Nova TV, Alkaloid, Libusoft Cicom i mnogi drugi.

Matej Sakoman i profesor dr.sc. Slavko Sakoman također se bave edukacijama iz područja očuvanja mentalnog zdravlja i upravljanja stresom

Sinapsa je organizacija koja se bavi organizacijskom dijagnostikom, selekcijom zaposlenika, psihološkim profiliranjem, assessment centrima, mentorstvom menadžera, razvojem timova kroz in house predavanja i tailor – made radionice, NLP akademijom, coachingom i psihoterapijom.
U svome pristupu i radu oslanjamo se na znanje dobiveno studijem psihologije, edukacije iz Humanističko neurolingvističke psihologije, Brain based leadership, Gestalt psihoterapiju te višegodišnje iskustvo. Holistički pristup pojedincu i organizaciji te poznavanje psihološke pozadine u procesima kroz koje prolaze, ključna je prednost koju živimo kroz moto „Kreni u promjenu jer nikad ne znaš koliko daleko možeš stići.”

SorbeL Group d.o.o. organizacija je čiji je strateški cilj ponuditi modele kako prodati, ponašati se i nastupiti na tržištu jugoistočne Europe. Drugim riječima, SorbeL Group želi promijeniti pristup prodaji te omogućiti adaptaciju osobnih i kulturoloških posebnosti, odnosno stvaranje zadovoljnog kupca ne za jednu isporuku, mjesec ili kvartal već za „cijeli život“. U svojoj je srži SorbeL Group moderna konzultantska kuća specijalizirana za prodajne treninge i coaching koji se temelji na dubinskom pristupu osobnih i kulturoloških odlika svakog pojedinca i/ili organizacije. Svaka edukacija potpuno je prilagođena potrebama naručitelja. Rezultat naših radionica jest omogućiti poboljšanje poslovnih rezultata naših kandidata kroz jedini resurs koji imaju na raspolaganju – sebe same.

TRANSFORMIRAJTE ODNOSE

Vi znate zašto. Mi znamo kako.

Vjerujemo da su odnosi temelj ljudskog postojanja. Njihova transformacija ključan je izazov koji stoji pred čovječanstvom na mikro, mezo i makro razini.

Odnosi sa sobom, u obitelji, timu, organizaciji, ekosustavu i društvenom kontekstu, no i odnosi apstraktnih elemenata, dijelova te kategorija koji uvjetuju individualnu i kolektivnu osobnost, stav, plan, strategiju, kulturu i politiku.

Odnose promatramo kroz prizmu razvoja vodstva, menadžmenta, organizacije i brandinga te društvenog, obiteljskog i osobnog razvoja. Stavljajući na raspolaganje sistemske konstelacije – naprednu društvenu tehnologiju za transformaciju odnosa, pomažemo ekosustavima, organizacijama, timovima i pojedincima učiniti svijet sretnijim i pametnijim mjestom za život.

Što ako ipak

Želite unaprijediti svoje poslovanje?
Uvodite promjenu i prepoznajete važnost pripreme zaposlenika kako bi se novine što učinkovitije integrirale?
Zapeli ste u “začaranom krugu” poslovanja i želite svježu perspektivu?
Prepoznajete zastoj u komunikaciji među odjelima i trebate nove mogućnosti za ostvarenje suradnje?
Želite potaknuti zaposlenike na proaktivnost i odgovornost?

Business coaching – pomažemo Vam da (p)ostanete uspješni i zadovoljni svojom poslovnom ulogom.
Edukacije – Vaše zaposlenike potičemo kroz nova znanja, uvide i podršku kako bi unaprijedili svoje komunikacijske vještine te bili osnaženi i djelotvorni u svakodnevnom radu.
Naši alati rada su stručnost, poštovanje i optimizam, a ne opsežna PowerPoint prezentacija.

Tijekom Sajma 2018., organiziramo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatan sat coachinga ili popust od 25% na jednu in house edukaciju!

Cart