Partneri i pokrovitelji

Predsjednica Republike Hrvatske

Kolinda Grabar-Kitarović predsjednica je Republike Hrvatske, hrvatska političarka i diplomatkinja, bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija. U veljači 2015. godine svečano je prisegnula za prvu hrvatsku predsjednicu. Predsjednica Republike Hrvatske je uvjerena da će rad naše poliklinike popuniti prazninu u medicinskom obrazovanju, a time  stvoriti i novu dodanu vrijednost za razvoj hrvatske zdravstvene zaštite, s krajnjim ciljem pružanja bolje zdravstvene usluge. Zaželjela nam je sreću i uspješan projekt Bagatin Akademije.

Hrvatska liječnička komora

Hrvatska liječnička komora je strukovna organizacija liječnika na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. U okviru svojih djelatnosti predstavlja liječnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Članstvo u Hrvatskoj liječničkoj komori je obvezno za sve liječnike koji rade na neposrednim poslovima pružanja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj. Za sve ostale liječnike članstvo u komori je dobrovoljno. Hrvatska liječnička komora prepoznala je potencijal Bagatin Akademije dodjeljivanjem 15 i 20 bodova za liječnike polaznike.

Hrvatska gospodarska komora

Hrvatska gospodarska komora samostalna je stručno-poslovna organizacija, koja promiče, zastupa i usklađuje zajedničke interese svojih članica pred državnim i drugim tijelima u Hrvatskoj i inozemstvu. Članice Hrvatske gospodarske komore su sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost sa sjedištem na području Republike Hrvatske.

Hrvatska komora medicinskih sestara

Hrvatska komora medicinskih sestara je regulacijsko tijelo za sestrinstvo u Republici Hrvatskoj. Ima oko 32.000 medicinskih sestara upisanih u Registar, te tako predstavlja najbrojniju grupaciju profesionalaca u zdravstvu. Glavni cilj Hrvatske komore medicinskih sestara je zaštita pacijenata i građana kroz osiguranje kvalitetne, te odgovorne i etične zdravstvene njege. Podržali su projekt Bagatin Akademije dodjelom 7 i 11 bodova za sudionike koji su članovi komore.

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj je osnovana s ciljem promoviranja, interesa i stajališta tvrtki iz SAD-a, hrvatske, te isto tako ostalih stranih kompanija u Hrvatskoj. Doprinosi unapređenju poslovnog okruženja u Hrvatskoj promovirajući visoke standarde poslovanja. AmCham je nezavisna, neprofitna i nevladina organizacija s preko 160 članova, a sama je član U.S. Chamber of Commerce u Washingtonu i mreže Europskog vijeća američkih gospodarskih komora.

Janus PIM

Janus PIM osnovan je 1999. godine s usmjerenjem na upravljanje ljudskim kapitalom,  savjetovanje, treninge i istraživanje na području ljudskih resursa. Nakon gotovo 17 godina uspješnog poslovanja, prepoznati su kao lider moderne poslovne edukacije i HR savjetovanja o čemu svjedoče brojni projekti s kompanijama financijskog, IT, farmaceutskog,  FMCG, građevinskog, javnog i ostalih sektora. Metodologiju rada temeljene na interaktivnim radionicama i prilagođena je principima učenja odraslih. Od samog osnutka ideja je bila razviti konzultantsku kuću koja okuplja vrhunske stručnjake i poslovne trenere koji će objedinjavati poznavanje svjetskih trendova, kao i hrvatske organizacijske i osobne razvojne mogućnosti.

Hrvatska ljekarnička komora

Hrvatska ljekarnička komora je samostalna i neovisna strukovna organizacija koja predstavlja i zastupa ljekarničku struku i ljekarničku djelatnost u Republici Hrvatskoj. Komoru su osnovali Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Hrvatsko farmaceutsko društvo Odlukom o osnivanju Komore, donijeto 17. i 25. svibnja 1994. godine. Samostalno djeluje od 27.siječnja 1995.godine. Zadaća Komore je u da u granicama pozitivnih propisa preko svojih tijela, zastupa i štiti ljekarničke interese, čuva ugled i prava ljekarničke struke, te održava stegu unutar struke i djelatnosti.

Dental Tribune

Vodeći svjetski strukovni časopis s bogatim sadržajem stručnih tekstova i visokoj čitanosti od strane doktora dentalne medicine. Kvalitetan sadržaj, inovativan i vizualno atraktivan časopis “Dental Tribune International“ pronašao je mjesto u svim ordinacijama dentalne medicine širom Hrvatske putem specijalizirane dentalne agencije “Dental Media Grupa d.o.o.“ kao nositelja franšize za Republiku Hrvatsku i BiH.

Poduzetnik

U prosincu 2006. godine pokrenut je mjesečni časopis Poduzetnik koji već niz godina izlazi diljem Hrvatske. Časopis se distribuira putem godišnje pretplate i distribucijske mreže kioska Tiska. Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija te propagirajući etiku u gospodarstvu, časopis daje svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva.

Resisto

Tvrtka Resisto ima viziju otvoriti put psihologiji i psiholozima prema strateškim konzultantskim i liderskim funkcijama u regionalnim korporacijama kroz postepeno odmicanje od selekcijske uloge kao dominantne djelatnosti. Cilj im je približiti HR prakse malim poduzetnicima, ugostiteljima i obrtnicima. Resisto nudi usluge life coachinga, psihologijskog savjetovanja te psihoterapije pomoću kojih žele u sve sustave od malih poduzeća do velikih trgovačkih lanaca implementirati jednostavne prakse koje razbijaju rutinu, a održavaju žar i strast za poslom.

MTV UP

MTV UP! Energy Drink jedinstven je kao i vi i daje vam energiju da budete ono što želite biti.
Ne gubite ni jedan jedini dan, pokrenite se uz MTV UP! i živite punim životom!

Cart