Neka HR brojke rade za Vas

970.00 Kn +PDV

Neka HR brojke rade za Vas

Intenzivan program:

2 dana, 2 predavača, 1 cilj – učiniti Vaš HR drugačijim:
po Vašoj mjeri, a spreman za budućnost koja nam stiže

Datum: 26. i 27. ožujak 2019
Lokacija:  Edukacijski centar Bagatin, Ulica grada Vukovara 269G/II kat

Nije raspoloživo

Kategorija:
Opis

Opis

Neka HR brojke rade za Vas

Razmislite – 10 HR-ovaca završilo je isti fakultet, više-manje prošli su slične edukacije, no svaki od njihovih HR odjela je drugačiji. Zašto je to tako? Jer svatko od nas skuplja svoje modele – svijeta, poslovanja, načina rada, sebe. Svjesno ili nesvjesno, imamo svoje uzore. Isto tako, svjesno ili nesvjesno, imamo svoje prirodne obrasce ponašanja koji oblikuju naš život – kako privatni tako i poslovni. Stoga je i HR odjel u kojem radimo ili ga vodimo, isto tako oblikovan pod utjecajem naših vlastitih viđenja svijeta.

Osim nas samih, HR odjel oblikuje i naše okruženje, koje je uglavnom nepredvidivo. Djeluje kao živi organizam, stoga ne možemo na HR gledati kao skup statičnih procesa nego učiti kako taj živi organizam, taj sustav, proučavati, analizirati, pratiti, usmjeravati i voditi.

Vjerujemo u HR koji promiče poduzetništvo, fokusiran na stvaranje lidera! Potiče preuzimanje odgovornosti, rad s ljudima, razvoj talenata, komunikaciju, koji je kreativan, otvoren i fokusiran na stvaranje kulture, razvoj, promotor coachinga, dubinskog razumijevanja ljudi i procesa, koji traži najbolje talente za organizaciju, te razvija postojeće.

Na kraju svega, kada i budemo svjesni ovih elemenata, ostaje ono pitanje kako se nametnuti unutar kompanije te potvrditi važnost uloge HR-a i samoj upravi, kao i zaposlenicima.

Cart