Prestanite prodavati, počnite usluživati!

970.00 Kn +PDV

Prestanite prodavati, počnite usluživati!

Intenzivan program:

2 dana, 2 predavača
1 cilj – sagledati prodaju iz drugačijeg ugla i početi usluživati!

Datum: 15. i 16. listopad 2019
Lokacija:  Edukacijski centar Bagatin, Ulica grada Vukovara 269G/II kat

Nije raspoloživo

Kategorija:
Opis

Opis

Prestanite prodavati, počnite usluživati!

Riječ prodaja u samom korijenu ima riječ darivanje – dati, davati. To znači da prodajom darujemo svoje klijente nečim vrijednim. Da bi mogli darivati moramo vjerovati da je naš proizvod dobar. Prodaja nije vještina poznavanja prodaje, nego vještina poznavanja ljudi. A što ljudi žele? Zasigurno ne da im se nešto „uvaljuje“. Žele osjetiti skrb onoga tko im nešto prezentira, žele znati da on brine za njih i da im daje nešto što donosi dodanu vrijednost. Zato ovo nije klasičan prodajni trening na kojem se uči kako pregovarati za bolju cijenu već je program koji ulazi u dublji sloj prodaje, a to je – prestanite prodavati i počnite usluživati! Ako se želimo baviti prodajom na ispravan način, nećemo početi s primjenom prodajnih vještina nego ćemo početi s temeljima – poslovnim modelom, kulturom naše kompanije koja gleda dugoročno! Razmišljat ćemo o našim stavovima o proizvodima koje nudimo te njihovim slabostima!

Ispravan pristup prodaji počinje od razvoja kulture usluživanja, vrhunske usluge, brižnosti oko dobrobiti klijenata. Kada smo čisti sa sobom, kada vjerujemo u svoj proizvod i u svoju kompaniju, tada možemo biti u miru i najbolje predstaviti ono što imamo.

Dio treninga bavit ćemo se upravo tim disonancama koje se često događaju u nama – podijeljeni smo oko ispravnosti prodaje. Cilj je vidjeti kako možemo svoje proizvode prezentirati uvijek sa svim srcem i potpunim fokusom na klijenta!

Cart