HOTEL ANTUNOVIĆ | 10 SVIBNJA 2018 | 14:00 – 20:00 SATI

Izjave izlagača

 Prilika za poduzetnike, obrtnike, korporacije, ustanove i stručnjake iz ljudskih resursa
da na jednom mjestu upoznaju relevantne edukacijske ustanove, njihove usluge i programe!

 

Otvoreni dani znanja prvi sajam poslovne edukacije, trenerstva i coachinga u Hrvatskoj i regiji. Sajam je jedinstveni događaj koji na jednom mjestu objedinjuje trenere osobnog i profesionalnog razvoja, edukacijske kuće i coacheve, a na kojem poduzetnici, obrtnici, korporacije, ustanove i HR stručnjaci mogu na jednom mjestu upoznati trendove u edukaciji.

Relevantne edukacijske ustanove predstavit će svoje usluge i programe, koje možete izabrati prema svojim potrebama, a sve u cilju izgradnje svojih djelatnika i društva znanja.

Kao posjetitelji sajma možete sudjelovati na besplatnim interaktivnim radionicama te poslušati nekoliko kratkih, inspirativnih prezentacija na glavnom podiju sajamskog prostora.

DSC_7719
70 IZLAGAČA
Akademija Bagatin 01.06.2017 (20)
5 INSPIRATIVNIH GOVORNIKA
Akademija Bagatin 01.06.2017 (110)
2 INTENZIVNE RADIONICE
Akademija Bagatin 01.06.2017 (101)
1 HR PANEL

Ciljevi projekta

DRUŠTVO ZNANJA

Želimo stvoriti potrebu za stjecanjem poslovnih vještina i znanja, soft skillsa i vještina osobnog razvoja počevši od ustanova, obrtnika i manjih i srednjih poduzetnika koji se još nisu upoznali i otvorili ovim znanjima koliko bi mogli!

PREDSTAVLJANJE NOVITETA, UPOZNAVANJE I POSLOVNE SURADNJE

Želimo stručnjacima iz ljudskih resursa kao i svima onima koji se već aktivno obrazuju omogućiti da na jednom mjestu vide najnovije programe i ponudu te preuzmu materijale poslovnih škola, trenera i coacheva te ono još važnije – da ih upoznaju uživo i dogovore poslove educiranja!

ZAJEDNIŠTVO U ZNANJU

Želimo okupiti aktere na tržištu znanja da zajednički nastupe i naprave iskorak prema društvu kroz čvrstu poruku zajedništva!

Partneri

Medijski partneri

Pokrovitelji

Izjave pokrovitelja

Cart