Ciljevi projekta

DRUŠTVO ZNANJA

Želimo stvoriti potrebu za stjecanjem poslovnih vještina i znanja, soft skillsa i vještina osobnog razvoja počevši od ustanova, obrtnika i manjih i srednjih poduzetnika koji se još nisu upoznali i otvorili ovim znanjima koliko bi mogli!

PREDSTAVLJANJE NOVITETA

Želimo stručnjacima iz ljudskih resursa kao i svima onima koji se već aktivno obrazuju omogućiti da na jednom mjestu vide najnovije programe i ponudu te preuzmu materijale poslovnih škola, trenera i coacheva te ono još važnije – da ih upoznaju uživo i dogovore poslove educiranja!

ZAJEDNIŠTVO U ZNANJU

Želimo okupiti aktere na tržištu znanja da zajednički nastupe i naprave iskorak prema društvu kroz čvrstu poruku zajedništva!

Otvoreni
dani znanja

Otvoreni dani znanja prvi sajam poslovne edukacije, trenerstva i coachinga u Hrvatskoj i regiji. Sajam je jedinstveni događaj koji na jednom mjestu objedinjuje trenere osobnog i profesionalnog razvoja, edukacijske kuće i coacheve, a na kojem poduzetnici, obrtnici, korporacije, ustanove i HR stručnjaci mogu na jednom mjestu upoznati trendove u edukaciji.

Relevantne edukacijske ustanove predstavit će svoje usluge i programe, koje možete izabrati prema svojim potrebama, a sve u cilju izgradnje svojih djelatnika i društva znanja.

Kao posjetitelji sajma možete sudjelovati na besplatnim interaktivnim radionicama te poslušati nekoliko kratkih, inspirativnih prezentacija na glavnom podiju sajamskog prostora.

Partneri

Medijski partneri

Izjave izlagača

Pokrovitelji

Izjave pokrovitelja

Cart