ENGAGEMENT & BURNOUT SUMMIT

Čemu ste bliže na ovoj skali?

[totalpoll id=”8770″]

ENGAGEMENT & BURNOUT SUMMIT

3. listopada, 2019.
Hotel Sheraton, Zagreb

Počinjemo za

2019/10/03 18:52:51

O konferenciji

Postoji li kompanija koja ne želi imati visoko angažirane zaposlenike? Angažman dolazi ruku pod ruku sa zadovoljstvom, motiviranošću, produktivnošću i retencijom. Naravno da sve organizacije žele takve zaposlenike, a i zaposlenici žele biti takvi – jer to znači da žive život u punini: ostvaruju balans privatnog i poslovnog i rade ono što vole.

A što radimo po tom pitanju? I Uprave; i voditelji; i zaposlenici? Za to se prvo moramo upoznati s time što je uopće angažiranost (eng. engagement), koji su prediktori angažiranosti, što angažiranost nije i kako je ona povezana sa zahtjevima posla.

Burnout sindrom, s druge strane, često se tumači kao pretjerana angažiranost ili duže razdoblje u stresu; toliko smo udubljeni u posao da ništa drugo u našem životu više ne postoji, ili smo poputno emocionalno preokupirani brigama na poslu i stres nas izjeda iznutra. Ni u jednom slučaju nemamo balans u korištenju naše energije za privatne i poslovne ciljeve.

Je li burnout samo to ili iza te prečesto korištene riječi stoji i nešto drugo? Kako sačuvati sebe i druge od burnouta – kao zaposlenik, uprava, voditelj, kolega?

Sve ove teme čekaju nas na ovom summitu, kreiranom u svrhu poboljšavanja radne kulture naših organizacija. Engagement i burnout demistificirat će naši stručni govornici među kojima je i prof. Bakker, otac upitnika engagementa iz 1973. godine. Nizozemski organizacijski psiholog i profesor radne i organizacijske psihologije predavač je na Sveučilištu Erasmus u Rotterdamu te također član Udruge za psihološku znanost, glavni tajnik Saveza za organizacijsku psihologiju i bivši predsjednik Europske udruge za radnu i organizacijsku psihologiju. Njegovi istraživački interesi uključuju pozitivne organizacijske fenomene kao što su radna angažiranost i zadovoljstvo na poslu s posebnim interesom za razumijevanje procesa koji vode do uspješnosti posla.

Saznajte kako pratiti, mjeriti i analizirati angažiranost te što s tim rezultatima u kompaniji možete kao vlasnik, voditelj ili HR stručnjak napraviti!

Govornici

Andrew Neitlich

Andrew Neitlich je osnivač i direktor Centra za Executive Coaching, afirmiran kao lider u razvijanju izvršnih vještina i liderskih sposobnosti profesionalaca u području tehnologije, zdravstva i obrazovanja na temama poboljšanja učinka, ubrzavanja promjena i kreiranja uspješnih poslovnih strategija. Autor je brojnih knjiga, a također je razvio i Coach Master Alat, odnosno kompletni set metodologije za izvršne, rukovodstvene i poslovne trenere. Završio je MBA program pri Harvard Business School te magistrirao summa cum laude na Harvardu College-u s fokusom na socijalnu antropologiju.

Arnold B. Bakker

Profesor Bakker otac je upitnika engagementa iz 1973. godine. Nizozemski organizacijski psiholog i profesor radne i organizacijske psihologije predavač je na Sveučilištu Erasmus u Rotterdamu te također član Udruge za psihološku znanost, glavni tajnik Saveza za organizacijsku psihologiju i bivši predsjednik Europske udruge za radnu i organizacijsku psihologiju. Njegovi istraživački interesi uključuju pozitivne organizacijske fenomene kao što su radna angažiranost i zadovoljstvo na poslu s posebnim interesom za razumijevanje procesa koji vode do uspješnosti posla.

Mirna Koričan Lajtman

Dr. sc. Mirna Koričan Lajtman završila je doktorski studij na Sveučilištu St. Gallen u Švicarskoj s temom „Impact of personal factors on the work life conflict and its co-influence with organizational factors on employee commitment in Croatia“. Titulu magistra psihologije stekla je izradom rada iz područja socijalne psihologije, a 2009. godine stekla je i MBA titulu. Programska je direktorica diplomskog MBA studija Upravljanje ljudskim potencijalima na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskim sveučilištima u svijetu.

Matej Sakoman

Magistar i profesor psihologije, HR konzultant i organizacijski psiholog, voditelj tvrtke Resisto; kao glavni interes u svom radu navodi kreiranje inovativnih najboljih praksi iz područja razvoja poduzetništva, talenata, liderstva u organizacijama što je važno za očuvanje mentalnog zdravlja i zdravu angažiranost. Često sudjeluje na konferencijama i obrazovnim ustanovama kao gost predavač i stručnjak iz područja ljudskih resursa. U zadnjih nekoliko godina održao je više od 350 edukacija u području coachinga, liderstva i razvoja mekih vještina za zaposlenike i menadžment uglednih tvrtki.

Vrste kotizacija

Early bird

do 3.7.2019.

 

1.000,00 kn + PDV

Early bird

do 3.9.2019.

 

1.250,00 kn + PDV

Redovna cijena

do 3.10.2019

 

1.500,00 kn + PDV

Naši partneri

Pokrovitelji

Vidimo se u Hotelu Sheraton na Summitu godine!

Cart