Radionice o upravljanju ljudskim resursima

Radionice o upravljanju ljudskim resursima

Postoje područja u ljudskom djelovanju koja je potrebno sustavno razvijati i čiji razvoj zapravo nikada ne prestaje. Mnoge tvrtke u razvoju potencijala svojih zaposlenika koriste se različitim alatima i metodologijom. Budući da daju najbolje rezultate, u svijetu su vrlo popularni programi vođeni stručnjacima iz pojedinog područja u ulozi mentora, trenera ili edukatora. Bagatin Akademija prati trendove i izvrsna je platforma za mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, u kojoj kroz različite programe u ulozi edukatora sudjeluje više od 50 hrvatskih profesionalaca iz najrazličitijih područja ljudskog djelovanja.

Idući program Bagatin Akademija predstavlja već u ožujku. Riječ je o dva nova programa namijenjena stručnjacima iz područja ljudskih resursa (HR-a), ali i svim zainteresiranima za temu. Dvije dvodnevne radionice održat će se 19.  20. ožujka te 26. – 27. ožujka 2019. 

Programi

Zamišljeni su kao interaktivne i dinamične radionice koje od polaznika zahtijevaju sudjelovanje u dijeljenju mišljenja i participaciju u diskusiji s edukatorima.

Polaznici će na radionici dobiti priliku upoznati svoj stil upravljanja ljudskim resursima (HR), kao i osnove organizacijskoga dizajna unutar strateškoga HR-a, a na primjerima iz prakse razumjet će kako HR afirmirati unutar neke kompanije te definirati smjer razvoja svoga HR koncepta u budućnosti.

Također cilj radionice je razumjeti razliku između motivacije, zadovoljstva i angažiranosti te kako ona utječe na učinak zaposlenika. Upoznati se s metodama provođenja istraživanja u organizacijama i razumjeti razliku među metodama te naučiti birati metode u odnosu na željeni cilj.

Stručno vodstvo kroz četiri modela angažiranosti zaposlenika, što je goruća tema u svijetu HR-a, razne ogledne primjere (case studies), s pomoću provjerene metrike i analitike, pružit će iskusni mentorski dvojac Bagatin Akademije: specijalist iz područja ljudskih resursa i organizacijskih strategija Fran Mikuličić te psiholog Matej Sakoman.

Edukatori

Predavač: Fran Mikuličić

Više o predavaču

Predavač: Matej Sakoman

Više o predavaču

Koncept i vrijednosti radionice jasno su zastupljeni u poruci: „Vjerujemo u HR koji promiče poduzetništvo i fokusiran je na stvaranje lidera u društvu. Potičemo preuzimanje odgovornosti, kontinuiran rad s ljudima, razvoj talenata, zdravu komunikaciju, kreativan i otvoren HR, usmjeren na stvaranje kulture razvoja, promicanja mentorstva, dubinskog razumijevanja ljudi i procesa, koji traži najbolje ljudske resurse za svoju organizaciju, ali i ulaže u postojeće“.

Uključite se, jer u razvoju osobnih kompetencija i vještina nijedna spoznaja nije višak, a cjeloživotno učenje je IN!

tihana-hubicki

“Kontinuirana edukacija iznimno je važna ako želimo biti u korak s vremenom u kojem živimo i radimo. Sudjelovanje u značajnim temama i pitanjima koje unaprjeđuju naše poslovanje donijelo mi je puno novih znanja i vještina koje svakodnevno upotrebljavam. Brojne radionice i seminari za stručnjake iz ljudskih potencijala pomogli su mi da proširim svoju mrežu kontakata, a čiji su savjeti i razmjena informacija uvijek dobro došli. Rado dolazim na takvu vrstu edukacija.”

 

Tihana Hubicki

Direktor razvoja ljudskih potencijala

Belupo, lijekovi i kozmetika, d.d.

“Najvažnija vrijednost HR programa Bagatin Akademije je praktični pristup problemima s kojima se susrećemo svaki dan. U teoriji, svima je jasno što trebamo i kako. U praksi – često stojimo ispred zida ne znajući odakle krenuti. A često ni kamo želimo doći. Zato je ovaj program osvježenje – preispituje ne samo HR prakse nego i mene kao HR stručnjaka!”

 

Ana Spasojević

Head of HR

Nanobit

AnaSpasojevic_1x1 (1)
Cart