Dragan Knežević

Studirao i poslovnu karijeru je započeo u Nizozemskoj u kojoj je živio 14 godina. Paralelno sa konzultantsko- voditeljskim projektima završio je poslijediplomski studij na području coachinga, kojeg je kasnije usavršio u radu sa voditeljima i timovima. Biti coach i trener su više od od samog posla, to je poziv i strast stvaranja, istraživanja i promjena u samim ljudima a time i organizacijama.
U Zagrebu 2005. osniva tvrtku Alter Ars koja se primarno bavi coachingom i edukacijom. Predavao je Coaching na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na poslijediplomskom studiju ‘Vodstva’. Osnivački član Hrvatske udruge za coaching (HUC), član Europskog savjeta za mentorstvo i coaching – EMCC, udruga HR Centar, MBA Croatia, Europski Edukacijski Forum
Treninzi koje vodi su evaluirani kao inspirativni, inovativni i interaktivni. Coaching opet ide u sfere uvjerenja i ključnih osobnih spoznaja koje vode do osvještavanje potencijala/prepreke i osobnih promjena i osobnog razvoja.
Inovativnost – Integrativnost – Inspirativnost čine bit direktnog pristupa koji poziva, izaziva možda i provocira i to sve u svrhu poticaja promišljanju i promjeni.

Cart